top of page

High heels & Clay

Bijgewerkt op: 11 mei 2022


Joke volgde een workshop Tapas-schaaltjes maken en besloot om een half jaar later haar verjaardag met haar vriendinnen hier bij Terre-Pure te vieren. Ze hield het als verrassing!

een tiental dames on high heels, kwamen het atelier binnen. Joke had hen duidelijk weten te verrassen! Deze activiteit hadden ze allesbehalve verwacht.

Even voelde de sfeer zelf wat gespannen aan, eerlijk gezegd had ik mijn twijfels of dit wel geen foute keuze van Joke was geweest.

Toch ging elke dame de uitdaging aan en tastten ze hierbij in de klei. Was het verborgen onzekerheid, of kwam het door het te warme zomerweer? De start verliep niet zo vlotjes. Maar de klei werd gekneed en in de mal geduwd. Wat ik niet verwachtte gebeurde. Plots hoorde ik enthousiasme, oh zo leuk! Wauw het lukt!

Klei transformeert. Klei laat zich transformeren, door het kneden wordt de klei soepel en laat ze toe zich in een vorm te duwen. Maar tegelijk transformeert de klei via de handen de persoon, en ook de ingesteldheid van de persoon. Oordelen worden weg gekneed. De klei weet iedereen in te palmen en elke sfeer om te buigen. The power of clay!

Dus: kleien on high heels, een aanrader!

Wensen jullie ook met een groepje dames dit te ervaren? Ontdek de formules op:


Welcome on high heels or sneakers.


2 weergaven0 opmerkingen
bottom of page