top of page

Terre-Pure in de pers!


Begin november vorig jaar kreeg ik plots de vraag van fotograaf Claude Smekens of het interieurtijdschrift Wonen Landelijke Stijl een reportage mocht maken over het Terre-Pure keramiekatelier. Het overviel me maar als snel werd alles geregeld voor de fotoreportage.

Een dag lang kwamen styliste Magda De Smet en fotograaf Claude Smekens langs om alles nauwgezet in beeld te brengen. Met enorm veel toewijding gingen beiden aan de slag. Het was heel verrijkend om een dag in hun gezelschap te mogen vertoeven. Wat onwennig ook om voor de lens te staan. Niet mij favoriete plek.

Enkele dagen later kwam Evelien Roels langs voor het interview, ze schrijft ook vaak voor het tijdschrift Libelle. Een al even gepassioneerde dame kwam op bezoek om de sfeer op te snuiven en mijn verhaal te aanhoren.

Begin dit jaar kregen we de reportage dan te zien in het magazine. Wat was ik verbaasd over het resultaat. De prachtige foto's, mijn verhaal treffend gebracht, de lay-out,... Ook wel blij met het thema dat het tijdschrift had meegekregen. Wabi Sabi is ook een levenswijze die me aanspreekt en waar ik in mijn website naar verwijs. Het geluk was aan mijn zijde!!

Trots maar vooral zo dankbaar om dit mooie geschenk. Bedankt iedereen die eraan heeft mee gewerkt om zo Terre-Pure nog meer naambekendheid te geven. Want zo kan ik mijn passie nog meer uitdragen, meer mensen bereiken en meer mensen de kans geven om te ervaren wat de kracht van klei kan brengen.

Bedankt ook aan Tineke Vos, hoofdredacteur van Wonen Landelijke Stijl.

De reportage kan je bekijken en lezen HIER

0 weergaven0 opmerkingen
bottom of page