top of page

Domino effect

Bijgewerkt op: 28 okt. 2022


Terre-Pure dames! Ik heb een boodschap voor jullie.

Het geluk is aan mijn kant als ik sommigen van jullie beter mag leren kennen. Jullie inspireren me om te inspireren. Eén van de verborgen doelstellingen van Terre-Pure is om dames weer in hun kracht te zetten (of de bestaande kracht wat te boosten) zodat jullie zo jullie uniek-zijn verder kunnen uitdragen.

Ik ontmoet heel wat dames. Dames die hun uniek zijn heel duidelijk en zichtbaar in de wereld zetten via een eigen zaak, of carrière in een bedrijf. Maar ook dames die dit doen op een meer verborgen manier voor hun partner, gezin,...

Beide dames zetten een domino effect in beweging. Door jullie energie en liefde door te geven kan het eigen domino steentje de andere raken. Door jullie inzet kan de ander ook in zijn uniek zijn gaan stralen.

Natuurlijk mag het niet ten koste gaan van jullie eigen kracht, blijf daarom ook af en toe momenten opeisen voor jullie zelf, en sta hierop. Want als het een last wordt dan is het jammer dat jullie het domino-effect doorbreken van mensen te raken. Want geloof het maar: jullie zijn het eerste vallende steentje in de keten! Als jullie geen zorg dragen voor jullie hart en ziel dan komt het tweede steentje bij de ander niet aan!

Creatief zijn is een manier om batterijen terug op te laden. De resultaten hiervan zijn niet alleen de set kommetjes, grote schalen of het kunstig beeld. Het zit ook in de energie die je bij het wegrijden van Terre-Pure met je meedraagt. Het is een onzichtbare kracht en het doet er niet toe in welke vorm jullie die straks verder uit dragen. Het kan heel groots zijn en met veel toeters en bellen, en voor de dames als dit bij jullie uniek zijn past ik nodig jullie uit om die toeters en bellen nog harder en feller te luiden. Maar het kan evengoed heel onzichtbaar via het maken van een choco mousse voor je gezin of het afhalen van je zoon of dochter aan de schoolpoort terwijl ze de bus zouden kunnen nemen,... je hebt geen idee van de onzichtbare grootsheid die je hiermee uitdraagt! Het reikt verder dan je zelf vermoedt, door het grote domino effect dat zich verder zet via jouw kracht.

Mijn geluk is jullie te mogen ontvangen, jullie een moment rust te bieden, even weg van alles om dan creatief aan de slag te gaan. Zo groeit bij jullie extra kracht en kunnen jullie verder op jullie eigenzinnige, fijngevoelige en unieke manier. Zo draag ook ik bij aan het domino-effect en dat is wat mijn leven hier zinvol maakt!

0 weergaven0 opmerkingen
bottom of page