top of page

Anders dan de rest! Welk lied zingt de natuur voor jou?

Liggend op het zachte bedje hoor ik het stille gezang van de grassprietjes in koor: "Els, eindelijk ben je hier nog eens! Waar je thuis hoort! Dicht bij de aarde waar de klei deel van is en waar jou missie uit voort vloeit. Als je het nogmaals vergeet kom terug en luister naar ons lied."

Ik hoor je lachen en denken: "Die is knettergek!" Juist klopt helemaal! Ik benadruk graag de gekheid in mezelf en het leven! Ik word gelukkig van een tikketje anders te zijn dan de rest! Creativiteit brengt me dit geschenk!

Door creativiteit herken ik in mezelf de bizarre, eigenzinnige dame die de dieptes van het leven voelt, haarzelf blijft in vraag stellen en telkens opnieuw iets onderneemt. Met vallen en opstaan. Vaak vol twijfel en angst! Getekend door het leven. Maar met het verstrijken van de jaren met steeds meer fierheid haar hoogtes en laagtes benoemd.


Als ik hier zo lig, zit of sta samen met mijn creaties dan voel ik dat we elkaar versterken, in elkaar opgaan. Deze plek, de aarde, de klei, het gras, de grijze wolken, de wind, mijn creaties en ik samen gecomponeerd tot mijn symfonie. Bestemd om hier en nu ten volle te zijn. Hoe eigenwijzer hoe beter. Het gras stuurt met haar voelsprieten de energie uit de klei-aarde en vult me met haar kracht, de intuïtie tintelt door me. Ik voel de klop van de aarde door me heen, ze vult me met haar stevigheid ... Dit is het, hier en nu, ik als deel van het gras, de aarde en de klei samen zingend.


Wie kiest om een creatief traject te volgen krijgt daarbij ook een gelijkaardige fotoshoot. We zoeken dan samen naar een plek die bij je past en maken foto's. Fotografie is ook een manier om creativiteit tot je te laten komen! Een manier om jezelf en je werk in beeld te brengen op een manier die jou speciale kantje in de kijker zet! Of een fotoshoot die een weerspiegeling is van waar je thuis hoort. Ik leer je te luisteren naar het lied dat de natuur voor jou componeert!


Ontdek mijn kunstige creaties en de creatieve trajecten (meer impact via creativiteit) in het teken van het lied van de grassprietjes! Laat je meevoeren in mijn gekke kleiwereld!
0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page